16. feb, 2013

Vil du jobbe med deg selv?? Her er HVERDAGSTIPS

Slipp tanken din fri!!

Jeg står opp, inntar greens shake, og ut på tur med hunden min. En bordie collie gutt, er ikke særlig interessert i ¨å vente, og har blitt ekspert på å få mor opp av senga og ut av huset..".Bare så du ser dagsrytmen min."

Har så befriende lange tankerekker når jeg vandrer på min dagelige tur. På skogstien kommer roen og rytmen. Det kan begynne med en følelse av plikt og strev. Og humøret og lysten på å gå ut er IKKE bestandig tilstede. Men............

 I det jeg slipper Rufus ut av båndet, så er det som om tanken blir satt fri samtidig.

Men det er noe med hvor lenge det sitter i minnet.🙂🙃

Jeg bevisstgjør et helt tema for meg selv. Tar meg av dagsbevisstheten. Det er vel sånn med deg også.?? at du har noe på "minnet" idet du våkner. Det kan være rester fra en drøm, en humørtilstand, en tanke, en følelse og sist men ikke minst  en kroppslig fornemmelse.

Er du myk og glad, eller stiv og sur..hehe..det tar tid å få maskineriet igang. Og det jeg skal frem til, er at det ligger mye "gratis" informasjon til deg akkurat i det øyeblikket du våkner til en ny dag.

Tillat deg, en fem minutt. Ligg helt stille og kjenn etter. Ha gjerne en liten notisbok på nattbordet, som du kan skrable ned alt som ligger og murrer i systemet. Bare skriv, ikke analyser!! bruk stikkordsform. Er det en drøm du vil huske - rable ned de detaljene du har for deg..i denne prosessen, går alt lynraskt i glemmeboka...så ikke nøl bare få det ned.

Denne notisboka, kan bli gull verdt. Alt som vanligvis ville forsvunnet ut av bevisstheten din superkjapt, er nå lagret for senere bruk!!!!!